Connect with us

Duddy RS

Stories By Duddy RS

  • DIARY

    Sapédah Gunung, Motor, jeung Gerakan

    By 16 Oktober 2016

    KARÉTA mesin, lain saukur mesin. Tapi nembrakkeun palasipah kasaimbangan. Ceuk sakaol taya deui jalan pikeun ngajaga...

  • Metrum

    Umbrella Girl

    By 3 Oktober 2016

    KEKUASAAN juga tampak dalam bahasa. Tanpa disadari para penutur. Pilihan kata (diksi) memantulkan rasa kuasa. Ada...

  • Metrum

    Citra Diri

    By 25 September 2016

    GERAKAN. Bisa senyap bisa berisik. Sama seperti ibadah. Ada yang diam-diam. Ada juga yang diumbar. Lumrah....

  • Metrum

    Pokemon dan Mukidi

    By 19 September 2016

    NAMANYA media sosial. Lembah manusia tanpa batas. Tempat menjajal kedirian. Siapapun bisa tampil. Ruang artikulasi tanpa...

  • Metrum

    Fleksibilitas

    By 5 September 2016

    KESELARASAN pikiran dan perasaan tidak selalu terjaga secara simultan. Keduanya acapkali saling mempengaruhi. Bahkan saling mengabaikan....

  • Metrum

    Pikir Rangkepan

    By 4 Agustus 2016

    SAWAKTU-WAKTU baju téh sok dirangkep. Utamana mun kaluar peuting. Sangkan angin teu tembus, nojos kana tulang....

More Posts

RSS KAPOL

BÉDA rasa, kecap 'nangtung', 'dahar', saméméh dianteur ku kecap 'jung' jeung 'am'. Kecap anteuran ngagambarkeun mimiti migawé. Kecap 'dahar' bisa waé ditapsirkeun eukeur atawa geus dahar. Tapi mun 'am dahar', nu kacipta téh ngamimitian ngahuap. Sarua jeung trét nulis. #preposisi

About 14 hours ago from Duddy RS | Solilokui's Twitter via Twitter for Android

Terkini

Ke Atas