Connect with us

Duddy RS

Duddy RS

  • Metrum

    Anu Burung Diangklungan

    6 September 2020

    Abong biwir teu diwengku, abong létah teu tulangan. Sagala dicaritakeun henteu jeung jeujeuhan. Ngomong sangeunahna, kajeun...

  • Metrum

    Merdika Saujratna

    17 Agustus 2020

    TÉTÉLA. Kamerdikaan téh nembrak pisan dina Agustusan. Teu perelu ngadadarkeun sajarah. Komo direumbeuy jeung palasipah mah....

  • Metrum

    Perkara Ngaran

    12 Agustus 2020

    TEU kaimpleng pisakumahaeun aga-eugeuna, lamun unggal jalma teu bogaeun ngaran. Jigana mah moal aya nu disebut...

  • Metrum

    Di Stasiun Sepi Belajar Mengaji

    22 Juli 2020

    Pengantar Bedah Karya Penyair Tasikmalaya ADA nama seseorang di bawah judul puisi untuk persembahan atau penghormatan....

  • Metrum

    Literasi Politik Bung Karno

    30 Juni 2019

    Hari ini tidak berdiri sendiri. Sekalipun ada ungkapan, hiduplah hari ini. Bergembiralah. Lupakan kemarin dan esok....

  • Komunitas

    Impresi Parunglesang

    27 Mei 2019

    SUATU waktu berkunjung ke Yayasan Ruang Baca Komunitas (YRBK). Langsung disambut dengan hangat. Saya ingat. Ketua...

More Posts
To Top