Connect with us
  • Fragmén Éntog Mulang

    By 9 April 2015

    RAS ka hiji wanoja. Moal dibéja-béja saha-sahana. Manéhna nu kungsi adek jeung lelembutan. Najan teu kungsi...

  • Festival Naon keur Saha?

    By 4 Januari 2015

    KIWARI Kota Tasikmalaya haget ngagelar féstival, boh nu aweuhananana lokal boh nasional. Malah nu aweuhanana nepi...

  • Karep Nulis

    By 15 Oktober 2014

      CENAH nulis téh bangga. Teu ngabibisani, najan dina pikiran mah geus teu kawadahan bahan nu...

More Posts

RSS KAPOL

Disadari atau tidak, majas melekat dengan keseharian. Saat ngobrol di kedai kopi, lahir perbandingan untuk menjelaskan gagasan. Kiasan mengalir, mempertegas efek. Menghidupkan imajinasi.… instagram.com/p/Bt8eGDDBe9l/…

Yesterday from Duddy RS | Solilokui's Twitter via Instagram

Terkini

To Top