Connect with us
  • Keurseus Budaya Sunda

    18 September 2014

    PASANGGIRI Mojang Jajaka (Moka), lain saukur kontés ragawi. Sanajan teu ngabibisani, tangtungan lahiriah jadi salah sahiji...

  • Balong

    10 September 2014

    BABASAAN ‘béré useupna ulah laukna’ dianggap merenah mun dilarapkeun kana tarékah makieuhkeun masarakat atawa nu disebut...

  • Ngalap Barokah

    24 Mei 2014

    RUGI temen lamun seug kasinugrahan umur panjang jeung élmu pangaweruh, tapi teu mangpaat. Tapi bakal barokah —...

  • Ngahangkeutkeun Tali Mimitran

    16 Mei 2014

    HAMO aya nu ngahulag. Patalimarga pikiran ditumbukeun ku basa, boh lisan boh tulisan. Kabuktian, paguneman dina...

  • Ieu Déwék!

    29 Agustus 2013

    MUN kuring ngawawaas satutasna bulan Romdon lekasan, sok inggis kalepasan. Teu pisan-pisan rék ngamomorèkeun. Haté leutik...

  • Pangbérokan

    11 Juni 2013

    ASMURIL (36) ngaringkuk di pangbérokan. Sacongo buuk ogé teu nyangka, bakal mondok di rohang nu néros...

Artikel lainnya
Ke Atas