Connect with us
  • Pangaruh Basa Kosta

    27 Maret 2013

    BASA Sunda teu luput tina pangaruh basa-basa séjén. Asupna pangaruh bisa dilantarankeun ku kungsi kaeréh (kajajah),...

  • Naon

    5 Maret 2013

    KEUR nyebrét panas poé. Nyimpang di warung Si Abah. Maksud téh rék meruhkeun rasa hanaang. Reg...

  • Perkara Hitut

    27 Januari 2013

    TEU salah-salah teuing mun aya nu pirajeunan nataan perkara hitut téh. Malah, wakca baé. Bisa diundeur...

  • Leuwi Hieum Kakawasaan

    26 Januari 2013

    ÉTA cenah, urang mah teu kaur nanjung. Sok poho ka temah wadi. Ngapung di luhur, ngawang-ngawang...

  • Hiji Tempat nu Néros

    26 Januari 2013

    DEUKEUT jambatan aya imah kosong. Buruanna teu kaurus. Bubuhan sisi jalan, najan kosong ogé katémbongna mah...

  • Cak, Bit, Ciyus, Miapah?

    25 Januari 2013

    “CAK!” cenah ceuk Ojang. Atuh Amir unggeuk tanda satuju. “Enyaan?” Ojang jiga hayang nandeskeun. Jaman kiwari...

Artikel lainnya
Ke Atas