Connect with us
  • Pangaruh Basa Kosta

    By 27 Maret 2013

    BASA Sunda teu luput tina pangaruh basa-basa séjén. Asupna pangaruh bisa dilantarankeun ku kungsi kaeréh (kajajah),...

  • Naon

    By 5 Maret 2013

    KEUR nyebrét panas poé. Nyimpang di warung Si Abah. Maksud téh rék meruhkeun rasa hanaang. Reg...

  • Perkara Hitut

    By 27 Januari 2013

    TEU salah-salah teuing mun aya nu pirajeunan nataan perkara hitut téh. Malah, wakca baé. Bisa diundeur...

  • Leuwi Hieum Kakawasaan

    By 26 Januari 2013

    ÉTA cenah, urang mah teu kaur nanjung. Sok poho ka temah wadi. Ngapung di luhur, ngawang-ngawang...

  • Hiji Tempat nu Néros

    By 26 Januari 2013

    DEUKEUT jambatan aya imah kosong. Buruanna teu kaurus. Bubuhan sisi jalan, najan kosong ogé katémbongna mah...

  • Cak, Bit, Ciyus, Miapah?

    By 25 Januari 2013

    “CAK!” cenah ceuk Ojang. Atuh Amir unggeuk tanda satuju. “Enyaan?” Ojang jiga hayang nandeskeun. Jaman kiwari...

More Posts

RSS KAPOL

Reposted from @AiNurhidayat (get_regrann) - Kelas kecil itu berisi petuah yang bila dimaknai akan menjadi ledakan spirit. Kami kerap menyimpan tradisi kelas kecil untuk membongkar ramai mengubahnya menjadi lebih… instagram.com/p/B3lD15Snzk3/…

About 9 hours ago from Duddy RS | Solilokui's Twitter via Instagram

Terkini

To Top