Connect with us
  • Ngiuhan

    22 Desember 2012

    HUJAN ngecrek. Teu saeutik nu kukulutus, alatan ketakna kateug. Kaluman rék kaluar ogé. Najan sawaréh geus...

  • Sireum

    11 Oktober 2012

    WANCI sareureuh budak, mindahkeun saung téh. Ti tempat saméméhna di Jl. Letjen H. Ibrahim Adjie 164....

  • Panineungan Steve Jobs

    14 Oktober 2011

        NGARAN Steve Jobs, hamo bireuk deui. Munasabah, upama ieu nu ngadegkeun Apple téh, dipikatineung...

Artikel lainnya
Ke Atas