Connect with us

DIARY

Sapédah Gunung, Motor, jeung Gerakan


KARÉTA mesin, lain saukur mesin. Tapi nembrakkeun palasipah kasaimbangan. Ceuk sakaol taya deui jalan pikeun ngajaga kasaimbangan iwal ti terus usik. Gerak.

Salahsahaji hadiah “Jalan Séhat” Milangkala ka-4 Kabupatén Pangandaran, sapédah gunung, ngécéskeun hiji ajaran.

Kasaimbangan téh siloka séhat lahir tumekaning batin. Ngagolang karéta mesin, usik ngalalana, ngambah kahirupan.

Pon kitu deui:

NGIRING bingah. Wilujeng anu kasinugrahan hadiah motor “Jalan Sehat” dina raraga Milangkala ka-4 Kabupaten Pangandaran alpukah H.U. Kabar Priangan (Grup Pikiran Rakyat), BJB (bank jabar), Pemkab Pangandaran, di Alun-alun Parigi, Ahad (16/10/2016).

Hatur nuhun ka sadaya anu ngarojong lumangsungna ieu acara dugi ka parat kalawan lulus banglus. Ais pangampih KP di Pangandaran, rahayu! Sakarep sapaneuleuan. Hususna ka Jerry, teu hilap Agus Kusnadi, sareng Andi Nuroni.


Komentari

Komentari

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

DIARY

  • DIARY

    Meneroka Lapis Puisi

    Menukam yang Tadi Hidup Aku sering diserbu pasukan pertanyaan Dari seribu pasukan bayangan Ihwal antrean yang...

  • DIARY

    Nyeungcleu

    NGARIUNG jeung kulawadet kelas Fisika SMAN 2 Tasikmalaya entragan 1989. Najan béda kelas jeung kuring, tapi...

  • DIARY

    Palasipah Kopi Kabeuki

    GUNEM catur ngawangun carita. Ngundeur siloka dina galengan waktu nu mustari. Sabot ngaregot kopi. Sakeclak silib dina...

  • DIARY

    Reuni Kecil Pasamoan Budaya

    GAYANYA masih seperti dulu. Konsisten. Tanpa basa-basi. Sejalan dengan komunitas yang dibangunnya, sejak tahun 1998, Teater...

  • DIARY

    HUT ke-50 SMAN 2 Tasikmalaya: Menanam Pohon Kebaikan

    PENANAMAN pohon menjadi simbol pembuka rangkaian Hari Ulang Tahun ke-50 SMAN 2 Tasikmalaya, sekaligus Reuni Akbar...

  • DIARY

    Reuni: Hiburan dan Ajaran

    REUNI bukan perjumpaan biasa, sekadar bernostalgia. Menghadirkan suasana masa silam bersama kawan seperjuangan. Melepas kerinduan setelah...

Ke Atas
%d blogger menyukai ini: