Connect with us

DIARY

Sapédah Gunung, Motor, jeung Gerakan

KARÉTA mesin, lain saukur mesin. Tapi nembrakkeun palasipah kasaimbangan. Ceuk sakaol taya deui jalan pikeun ngajaga kasaimbangan iwal ti terus usik. Gerak.

Salahsahaji hadiah “Jalan Séhat” Milangkala ka-4 Kabupatén Pangandaran, sapédah gunung, ngécéskeun hiji ajaran.

Kasaimbangan téh siloka séhat lahir tumekaning batin. Ngagolang karéta mesin, usik ngalalana, ngambah kahirupan.

Pon kitu deui:

NGIRING bingah. Wilujeng anu kasinugrahan hadiah motor “Jalan Sehat” dina raraga Milangkala ka-4 Kabupaten Pangandaran alpukah H.U. Kabar Priangan (Grup Pikiran Rakyat), BJB (bank jabar), Pemkab Pangandaran, di Alun-alun Parigi, Ahad (16/10/2016).

Hatur nuhun ka sadaya anu ngarojong lumangsungna ieu acara dugi ka parat kalawan lulus banglus. Ais pangampih KP di Pangandaran, rahayu! Sakarep sapaneuleuan. Hususna ka Jerry, teu hilap Agus Kusnadi, sareng Andi Nuroni.

Komentari

Tinggalkan Balasan

DIARY

  • DIARY

    Politik Gembira

    PENYAKIT dadakan bisa menyerang siapa saja saat berbicara di depan orang banyak. Mendadak sakit perut atau...

  • DIARY

    Impresi Koki

    BAIKLAH kita bahas ikhwal suka-duka seorang koki saja. Setiap hari bergelut dengan api. Namun dia harus...

  • DIARY

    Mengendapkan Uforia Reuni

    REUNI jadi kata kunci. Waktu dan peristiwa yang sudah dilalui dibatinkan kembali dalam kenangan. Direkontruksi dari...

  • DIARY

    Meneroka Lapis Puisi

    Menukam yang Tadi Hidup Aku sering diserbu pasukan pertanyaan Dari seribu pasukan bayangan Ihwal antrean yang...

  • DIARY

    Nyeungcleu

    NGARIUNG jeung kulawadet kelas Fisika SMAN 2 Tasikmalaya entragan 1989. Najan béda kelas jeung kuring, tapi...

  • DIARY

    Palasipah Kopi Kabeuki

    GUNEM catur ngawangun carita. Ngundeur siloka dina galengan waktu nu mustari. Sabot ngaregot kopi. Sakeclak silib dina...

Ke Atas