Connect with us
  • Merdika Saujratna

    17 Agustus 2020

    TÉTÉLA. Kamerdikaan téh nembrak pisan dina Agustusan. Teu perelu ngadadarkeun sajarah. Komo direumbeuy jeung palasipah mah....

  • Perkara Ngaran

    12 Agustus 2020

    TEU kaimpleng pisakumahaeun aga-eugeuna, lamun unggal jalma teu bogaeun ngaran. Jigana mah moal aya nu disebut...

  • Di Stasiun Sepi Belajar Mengaji

    22 Juli 2020

    Pengantar Bedah Karya Penyair Tasikmalaya ADA nama seseorang di bawah judul puisi untuk persembahan atau penghormatan....

More Posts
To Top